En helt ny typ
av enhet i
verksamheten.

iPad är det bästa sättet att samarbeta med kollegor, hålla presentationer samt få tillgång till, skapa och dela företagsinformation.
Tack vare den stora och högupplösta skärmen kan användarna se sitt arbete på ett helt nytt sätt. iPad är otroligt tunn och lätt och aktiveras omedelbart med en enda knapptryckning så ditt arbete finns alltid till hands.

Arbeta – från första stund.

iPad levereras med en hel uppsättning suveräna appar som Mail, Kalender, Kontakter, Kartor, Anteckningar och Safari. Dina kollegor kan snabbt bläddra bland e-brev i Mail, trycka för att svara och zooma in eller ut i bilagor genom att föra isär eller nypa med fingrarna. De kan använda Kartor för att få vägbeskrivningar eller trafikinfo och för att utforska lokalområdet. Appen Anteckningar är suverän för att skriva ned och dela med sig av idéer under möten. Med webbläsaren Safari på iPad har användarna i företaget alltid Internet i handen – såväl allmänna nyheter och företagswebbar som skyddade, interna webbsidor. iPad är en produktiv företagspartner från första stund.

Som helhetsleverantör så kan vi till exempel hjälpa er med

  • Konfiguration, integration och administration
  • Service- och support
  • Utveckling av egen iOS applikation för effektivare kommunikation.
  • Trådlösa nätverk

Kontakta oss redan idag för ett samtal kring dina behov.Läs mer om iPad i företaget på

http://www.apple.com/se/ipad/business/

http://search.itunes.apple.com/WebObjects/MZContentLink.woa/wa/link?path=ipadinbusiness