MacSupport Utbildning


Vi hjälper företag med…

kompetensutveckling, installation av system och anpassade utbildningar inom Mac OS X. Vi anlitas av skolor, universitet/högskolor, tryckerier, tidningar, fotografer, informationsavdelningar och reklambyråer.

Våra konsulter kan branschen…
och är specialiserade inom Mac OS X migration och certifiering samt produktionslösningar baserade på ICC och PDF. Vi arbetar med operativsystemen MacOS X, Windows och är certifierade av Microsoft och Apple.

Operativsystem och nätverk
Våra certifierade konsulter tillhandahåller tjänster inom nätverk, datakommunikation samt operativsystem med inriktning på Mac OS X och Mac OS X Server. Vi arbetar med flera plattformar i blandade miljöer och med installation, driftsättning och integration av komplexa serverlösningar.

  • Adobe Certified Expert Program
  • Adobe Certified Training Center
  • Apple Solution Expert – Utbildning

Välj det som passar bäst

Företagsanpassad utbildning
Vi skräddarsyr våra utbildningar utifrån behov och önskemål. En utbildning kan genomföras i våra lokaler eller på plats hos er om ni så önskar. Ring oss för ett förslag eller för att få hjälp med att hitta rätt utbildningsplan. Vi genomför även kunskapsinventering före utbildning.

Flexibla kursstarter
Flexibla kursstarter innebär att vi startar en kurs när efterfrågan finns. Är ni flera som efterfrågar en kurs så startar vi den.

Konsultuppdrag och projektledning…
Förutom utbildning erbjuder MacSupport tjänster när det gäller så väl långa som korta projekt. Vi kan t ex hålla informationsmöten och seminarier när kunden ska byta programvara eller operativsystem. Vi hjälper även till med kunskapsinventeringar inför ett projekt så att ni vet att ni utbildar rätt personal i rätt saker. Vi kan även hjälpa till med konsultation och service/underhåll.