Apple Authorized Service Provider

MacSupport är en Apple Authorized Service Provider vilket innebär att Apple har kvalitetsgodkänt oss som officiell serviceleverantör. Med en stab av tekniker som kan er bransch, kan vi erbjuda mycket kvalificerad service. Vi har egen verkstad där vi tar hand om datorer, skrivare m.m. som behöver genomgång eller repareration. Vi åker även ut och gör på-platsen-besök för de kunder som vill ha hjälp i sin miljö. I dagsläget har MacSupport runt 15 certifierade Apple Service Engineers. Det säger en del om MacSupport som servicepartner.

Supportavtal

Produktionsstopp är förödande. Det är våra kunders minsta gemensamma nämnare. Boka därför ett MacSupport Service- & Supportavtal. Då bokar ni i förväg ett antal garanterade service-/supporttimmar med en inställelsetid av 3 arbetsdagar. De avtalade timmarna kan fritt disponeras för att utnyttja alla olika typer av MacSupports service- & supporttjänster.

Tekniker

Stockholm

Stockholm Service
tek.bokning@macsupport.se

 

mStore Service
Tekniker Birger Jarlsgatan 6
service.bj@macsupport.se

Göteborg

Malmö

Lund

Västerås
Service/tekniska frågor: service.vasteras@macsupport.se

MacSupport har även kompetens inom Microsofts miljö. Vi kan därför hjälpa er med integration av Mac- och Windowsdatorer i nätverk samt att installera och konfigurera kompletta web-/databasserverlösningar.